Изберете страница

Защо да изберете нас

Ценности

Ако погледнем реално, печатната и рекламна дейност развити от Фирма Импера Принт съответства на целия печатен и рекламен бизнес. „Бизнесът е еднакъв“, но за нас разликата е в детайлите и принципите на лоялност и коректност. В продължение на няколко години заложихме имено на това. Изградихме една нова фирмена политика, следвана от здравословна работна среда и здрави работни отношения, между нас самите и нашите клиенти и партньори, които днес можем да кажем отговорно, че са не само работни, а и нещо повече. Когато хората полагат в твоите ръце нуждите си от реклама и печат и очакват да получат желаното, трябва да вложиш нещо повече от материалното и видимото, за да постигнеш това и ние го твърдим от собствения ни опит. Именно на този вариант се спряхме и вложихме усилия и търпение, плащайки висока цена в личен фирмен план, но сега сме възнаградени с лоялност и коректност като водещ и основен принцип в просъществуването и дейността на фирма Импера Принт. Когато не се възхваляваш сам и не си поставяш оценката само според своите собствени виждания, можеш да стъпиш на истината за това кой всъщност си. Сега нашата равносметка е силният ръст на клиенти, множеството препратки и препоръки към работата на Импера Принт и лоялност от наша страна. Когато това се случи почваш да разбираш, че има смисъл и цел да продължиш напред и да правиш това, което правиш, защото то работи.

С нас Вашата реклама оживява – Print Shop Импера Принт

Отношението – запазения знак на Импера Принт

Днес смело можем да споделим задоволството на нашите клиенти от продуктите и резултатите които им предоставяме. Голяма част от случващото се се дължи на Отношение. На много места пише, че клиента винаги има право. Това е така, но право без отношение е нещо като да правиш нещата на сила. Какво е нашето отношение? Отговорност и любов вложени в хартия и реклама, а другото е нашата фирмена тайна, която се крие именно в детайлите, които имаме към клиентите по време на работния процес и дори и извън него. От позвъняването на клиента до предаване на готовата продукция и отзивите, влагаме общи усилия клиентите ни да получават това Отношение. Нашата фирма не прави компромис с качеството на предлаганите от нас продукти, както на хартиен носител така и всеки артикул и сувенир за рекламна цел. Държим много на срока на изработка, който даваме на клиента и правим всичко възможно да задоволим максимално изискванията, които той предявява. Днес това Отношение се превърна в запазения знак на Импера Принт и Печатът от Лоялен Партнъор, който седи само и единствено в Короната с Трите Кръста и нашата запазена търговска марка – ИМПЕРА-IMPERA.

Отношение към детайла

Лоялност и коректност към партньорите

Оптимално качество на достъпни цени

Рекламни материали изработени винаги навреме

Нашата дейност

Днес работим и отпечатваме върху хартия за нуждите на Авиокомпании, Специализирани Болници, Почистващи, Транспортни и Спедиторски дружества, Митнически Агенции, и многобройни фирми и еднолични търговци, които използват отпечатаните от нас документи, формуляри, бланки и фактури както и ни гласуват доверие за отпечатъка на индивидуални или по образец изделия.

За да бъдем честни нещата с Рекламата, която Импера Принт предоставя като услуга се развиха бързо и това се дължи на нашите клиенти. Освен за печат и предпечат започнахме да получаваме запитвания за дизайн и рекламни дейности и смело разширихме дейноста си. Днес водим рекламни кампании на дружества и фирми, за които подсигуряваме от пишещи средства с печат и лого до изделия като хартиени торби с печат, картонени папки, визитки, флаери, брошури, тефтери с персонален стил и дизайн, и разбира се календари, които оформяме според желанието на клиента като влагаме Отношение.

Фирма Импера Принт има възможност да печата върху Офсетова и Химизирана хартия всичко за вашите нужди, както и да сложим номерация и перфорация като допълнение. По ваше желание можем да биговаме и щанцоваме, да поставим частичен или цялостен лак както и ламинат в различни микрони, които да покриват желания от вас резултат. С помощта на дигиталния печат нямаме лимити и тиражни количества в отпечатването на визитки, флаери, гаранционни карти и брошури и затова ви предлагаме и тази услуга като опция с високо качество.

Вече отпечатахме няколко книги с ISBN номер, за които получихме положителни отзиви както за качеството на изпълнение, така и за издръжливоста при ежедневната експлотация на същите.

Правим всичко възможно нашите клиенти да останат доволни, както от качеството, така и от срока и цената на услугите, извършвани от фирма „Импера Принт“ ООД.

“Намерете страстта си… След това няма да е вече работа.” – Л.А. Рийд, LaFace Records