Изберете страница

За нас

Print Shop „Импера Принт“

„Рекламирането е способността да чувстваш, да интерпретираш… да накараш сърцето си да бие за бизнеса чрез шрифт, хартия и мастило“ – Лео Бърнет

Така работим ние от Принт шоп Импера Принт вече повече от 7 години, в изпълнението на всяка една поръчка влагаме и част от своята душа и сърце.

Когато търсите нещо свежо, идейно, бързо и качествено, заповядайте при нас. Нашият млад, професионален и насочен към иновациите в рекламата екип ще ви посрещне, ще изслуша вашите желания и ще направи и невъзможното за тяхното изпълнение

История

Фирма Импера Принт е създадена през 2012 година, като нейната насоченост бе основно към печат на документи на химизирана хартия – счетоводни, банкови, митнически.   

През 2014 година след пълна смяна на управители и персонал, решихме да разширим предлаганите услуги и дейности. Насочихме се първоначално към малки рекламни кампании и за кратко време спечелихме доверието на нашите клиенти с прецизност, точност, дизайн, кратък срок за изпълнение, качество.

Кой ни се довери

На нас се довериха: Митнически агенции, Транспортни и спедиторски фирми, Синдикати, Специализирани болници, Застрахователни брокери, ГУ Митница – София, Авиокомпании, Търговски палати от различни градове на страната, Магазини от големи търговски вериги, Уолтопия,  Банкови институции, Фирми за продажба и даване под наем на автомобили, Стомана Перник и много други.

„За да бъдете успешни, трябва да вложите сърце в бизнеса и бизнеса в сърцето си.“ – Томас Уотсън