Изберете страница

Печат на стикери и етикети на самозалепваща хартия

ИМПЕРА ПРИНТ предлага висококачествен печат на стикери. Погрижете се за отличния външен вид на Вашите продукти, за ефикасната и изгодна реклама на Вашия бранд. Нашият екип има дълъг и разнообразен опит в производството на първокласни стикери по желание на клиентите. Може да избирате между чернобял или пълноцветен печат, индивидуални размери и форма на продукта. Ние Ви предлагаме ролков и листов печат с две опции – за ръчно или машинно лепене върху многообразие от материали като ПВЦ, полипропилен, хартия и други. Защото етикетът има значение за това колко успешно ще се развива бизнесът Ви! Ние работим с първокласни материали – хартия и мастила, които Ви гарантират издръжлив краен продукт с отлични характеристики.

Първокласен печат на стикери

При нас може да поръчате малки или големи количества самозалепващи се етикети с атрибути по желание – баркод на стоката, име на артикул, каталожен номер, цена, мерни единици, годност на продукта, дата на производство, информация за производителя или вносителя. А също и съдържание на продукта, разнообразни изображения, фирмени лога, телефон, адрес или стандартен знак за маркировка – Е, СЕ, СО, както и универсални символи за транспортиране или рециклиране.

Доверете се на професионалистите от нашия мотивиран екип за висококачествен печат на многообразие от стикери. Защото за нас качеството на крайния продукт е приоритет, с който не правим компромиси.

Етикетите могат да бъдат:

  • кръгли
  • овални
  • правоъгълни със заоблени крайща или с неправилна форма.

Продукти

  • печат на стикери

    Етикети и стикери

Имате още въпроси за нашите продукти и услуги

ЧЗВ

Искате индивидуална оферта за вашата кампания

Контакти