Изберете страница

DTF печат на ролка

Последната ни придобивка е DTF принтер, който е последно поколение и печата със забелижителната 3200 DPI резолюция и е последния модел от рода си достигащ максимална автоматизация и цифровизация – машина, която възпроизвежда висококачествени принтове подходящи за текстил без предпоставки и изисквания за типа материя.

Освен че отпечатва върху всеки вид текстил, тази машина се откроява с яркостта на качествения печат, който на свой ред издържа при правилна манипулация и третиране на до 60 пранета.

Качествен принт в кратки срокове

В годините се научихме и се учим да сме коректни, експедитивни и да отговорим на изискването и идеята на клиента за качествен принт в срок. Работим в партньорство с доказали се производители и вносители на рекламен текстил и тениски и всички наши артикули са с доказано качество. Екипа ни е добре стикован и работим като едно цяло влагайки сърце и душа в изпълнението на всяка поръчка.

Последни технологии за печат

Винаги сме целяли да надграждаме и да разполагаме с последните технологии за печат.

Освен всичко друго включваме и опция за сублимационен печат на подарчни и рекламни сувенири – чаши, емайлирани канчета.

Решения за рекламни агенции и партньори

Също така направихме и опция за рекламните агенции и партьори да вземат готовите отпечатани щампи на ролка и да изпечатат сами своите щампи. Също предлагаме услуга печат на краен продукт за дропшопинг и директно изпращане към клиенти

DTF печат

Готови щампи

Сублимация

Готов продукт

Калкулатор

Продукти

  • Tуника за готвач бял

  • Tуника за готвач черен

  • Готварска шапка бял

  • Готварска шапка черен

  • Медицинска дамска туника бял/зелен

Имате още въпроси за нашите продукти и услуги

ЧЗВ

Искате индивидуална оферта за вашата кампания

Контакти